Dr Comfort

Dr Comfort schoenen zijn exact wat de naam zegt....comfortabel. De schoenen kunnen op vrijwel elke maat besteld worden. Ook onparen horen tot de mogelijkheden. Brede, smalle, hypergevoelige of wat voor voettype dan ook. Er is over het algemeen een dr Comfort schoen voor te vinden.

Het is een merk wat uitermate geschikt is voor kwetsbare voeten. Denk bv aan mensen met diabetes, reuma of vaatlijden. Zeker in combinatie met hamertenen, hallux valgus (knok bij de grote teen) of een vormafwijking.

Hiernaast heb ik een selectie gemaakt van de meest verkochte dr Comforts: Lichtgewicht dagelijkse schoenen, schoenen voor gevoelige voeten (elastiek) en pantoffels. Alle schoenen en pantoffels zijn met uitneembaar voetbed zodat uw eigen zolen erin passen.

Dr Comfort valt onder de noemer semi-orthopedisch schoeisel en kan daardoor voor vergoeding in aanmerking komen bij uw verzekeraar. Daar is een verwijzing van uw huisarts voor nodig. Kijk ook goed de voorwaarden van uw verzekeraar hiervoor na, want niet elke verzekering zal dit via de podotherapeut vergoeden. De vrije verkoop verschilt tussen de 112,50 en 192 euro per paar.