Schoenen

Een zool alleen lost in een aantal gevallen niet het probleem op. Dan is er meer nodig. Soms is dat in de vorm van bv fysiotherapie, maar dat kan ook zijn in de vorm van een ander type schoen. Niet elke schoen is geschikt voor elke klacht.

Als podotherapeut en ambachtelijk schoenmaker heb ik alle kennis in huis om (in ieder geval theoretisch) de beste schoen te kiezen voor u. Echter het oog wil ook wat. Daarom heb ik gekozen om een mix aan te bieden van semi-ortopedisch en verschillende leesten van confectie schoeisel.

Ik heb geen winkel. Ik maak een afspraak, laat zien wat de mogelijkheden (en onmogelijkheden) zijn en vandaar kan ik bestellen. U mag de schoenen 1 a 2 dagen thuis uitproberen. Bevallen ze, dan kunt u mailen dat u de rekening wilt ontvangen. Bevallen ze niet, dan kunt u de schoenen, onbeschadigd en compleet met proppen in de neuzen en toebehoren zoals bv extra zolen of schoenlepels, kosteloos aan mij retourneren. Bij schade ben ik helaas wel genoodzaakt om de schoenen in rekening te brengen.

U kunt een aantal schoenen bekijken. Ik heb ze op merk voor u gesorteerd