Freelance

CV:

Afgestudeerd in Eindhoven in 1999.

In Amsterdam gewerkt in Minerva praktijk voor fysiotherapie. Door ruimtegebrek daar verhuisd naar Santpoort-Zuid. Van 2000 tot 2005 in Santpoort-Zuid mijn praktijk opgezet en uitgebouwd. Daar mijn eerste personeel gekregen, een schoonmaker en een assistente en een vrij nauwe samenwerking met een pedicure gezocht die in mijn pand haar eigen praktijk gestart is. In augustus 2005 verhuisd met mijn praktijk naar Haarlem noord. Daar ben ik een grote multidisciplinaire praktijk gestart met podotherapie, fysiotherapie, osteopathie, pedicure, sportmassage en shiatsu massage. Deze praktijk heb ik in 2015 verkocht na het krijgen van 2 kinderen.

In 2011 en 2012 cursus ambachtelijk schoenmaken gevolgd. In 2008 heb ik namelijk slippers ontworpen waar het voetbed helemaal in verwerkt was. Dat liep echter zo storm dat ik er meer over wilde weten. Hoe een schoen opgebouwd werd, wat maakt dat iets wel of geen kwaliteit was en hoe het beste een goed product gemaakt kon worden. Na deze cursus heb ik verschillend personeel gehad wat dit voor mij moest uitvoeren. Wat echter het lastigste bleek is om het schoenmaken en de podotherapie bij elkaar te brengen. Uiteindelijk heb ik hele mooie producten gemaakt. Ik heb echter gekozen om deze kennis mee te nemen, maar niet groter te maken dan voor mijn eigen patiënten groep.

Van 2000 tot 2005 heb ik de diabetische voetenpoli in het Kennemer Gasthuis locatie deo opgezet. Ik ben daar gestopt vlak voordat ik ging verhuizen met mijn praktijk, het werd te druk. Ik heb daar nauw samengewerkt met een diabetes verpleegkundige, revalidatie arts, vaatchirurg en was de rechterhand van een internist. Ik heb veel lezingen gegeven aan andere artsen mbt diabetische zorg in ons ziekenhuis samen met de internist.

Eind 2015 heb ik een paar maanden gewerkt voor OIM orthopedie. Zij wilden podotherapie opzetten in hun bedrijf in noord-oost nederland. Van Groningen/Friesland tot in Amersfoort. Ik heb daar laten zien op welke manier dat zou kunnen en zij hebben gekozen om verder te gaan met een grotere partij die podotherapie gaat organiseren voor OIM. Dat was een leuke leervolle periode voor mij op het gebied van de orthopedische schoenmakerij.

Als podotherapeut heb ik behoorlijk wat ervaring, maar ook heel wat praktijkervaring over leidinggeven en ondernemen. Hoe een team te bouwen, hoe meerdere locaties te beheren tot aan marketing en protocollair werken aan toe, wat dat betreft heb ik op veel gangbare zaken flinke ervaringen.

Je kan mij dus inhuren gewoon als podotherapeut om een wachtlijst op te vangen of iemand die langere tijd niet beschikbaar is te vervangen. Je kan mij echter ook gebruiken als sparring partner of voor reflectie van ideeën of wellicht om de bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen. Dit zijn dingen die ik in mijn 16 jaar als praktijkeigenaar enorm gemist heb. Ik was alleen de eigenaar en had 8 man personeel. Met 2 kinderen die kort op elkaar kwamen had ik op al deze vlakken best hulp kunnen gebruiken. Ook daarvoor twijfel je over bepaalde zaken, persoonlijk had ik het fijn gevonden wanneer ik iemand in het vakgebied had gehad die geen concurrent was maar waar ik wel vakinhoudelijk had kunnen spreken over zaken.

Ik ben iemand die een behoorlijk directe benadering heeft. Ik zal dus altijd zeggen waar het op staat met gevoel voor de persoonlijke omstandigheden van mijn klant.