Kosten zolen

Qua kosten heb ik besloten om een vaste prijs te maken. Hierbij wordt er wel onderscheid gemaakt tussen de daadwerkelijk zolen en de contacturen. Daarmee is het voor de verzekeraars ook duidelijker hoe de kosten opgebouwd zijn en krijgt u vaak meer vergoed dat wanneer ik dat onderscheid niet maak.

De vaste prijs voor nieuwe zolen is 255 euro. Voor mensen die al bekend zijn bij mij en voor herhalings zolen komen is de vaste prijs 215 euro.

Het traject voor nieuwe zolen bestaat uit een onderzoek met alle onderdelen die nodig zijn voor uw situatie, de zolen en een nacontrole. Meestal is het traject na de eerste nacontrole afgerond, maar het gebeurd absoluut ook wel dat ik naar aanleiding van de bevinding bij deze eerste controle een aanpassing moet maken en nogmaals moet controleren. Hoe vaak ik ook acht dat dat nodig is, het hoort bij de prijs in, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Het traject voor herhalings zolen is ook het onderzoek, om goed te kijken of er geen wijzigingen plaats hebben gevonden en de zolen. Een nacontrole spreek ik meestal niet af, in de meest gevallen is dit niet nodig omdat er geen klachten meer zijn.

Wanneer iemand voor herhalings zolen komt en er blijken wel klachten te zijn die niet samenhangen met de slijtage van de zolen, dan spreek ik wel altijd de nacontrole af. Mocht echter blijken dat u volledig pijnvrij bent met de nieuwe zolen, kan deze afspraak geannuleerd worden.